Gott Nytt År, får vi verkligen hoppas

Det kan bara bli bättre. Jävla slut på fucking 2009. Trodde 2007 att botten var nådd. Fick veta 2008 att bottnen var längre ner än vad jag någonsinn kunnat gissa. Och 2009 visar på en stor jävla avgrund - bottenlös. The only way is up - denna gången MÅSTE det vara sant. 2010 ge mig och de mina kärlek och glädje i mängder, lycka att gödsla med och orken att gå vidare och se många fler härliga år. Tillsammans.

XOXO


Pimpat lite...

... i bloggen, vad tycks??

Nu blev ju klockan så mycket, och jag som skulle skriva... får ta det imorgon, för just nu tänkte jag gå och väcka gubben som har somnat i soffan och asa upp honom en våning för att nanna natten. Tiger är inte nådig när han drar igång om morronen.... hu! ;o)

Go natt på er!

XOXO

Dan före...

... sista arbetsdagen innan julledigheten. Ska bli skönt med lite ledigt. Har haft så in i bombens mycket att göra, så ni anar inte. Och ändå känns det inte som att jag har fått någonting alls gjort! Inte har jag gjort det jag tänkt att jag skulle göra i alla fall. Jag skulle kunna göra en lååång lista på allt jag inte har gjort, men det skulle vara allt för deprimerande, så vi hoppar över det. Jul blir det ju ändå, än om jag har hunnit putsa fönsterna eller inte, så... ;) Julklapparna är klara i alla fall, och då kan julen väl få komma då.

Vi har en liten grej vi gör på julaftons morgon mamma och vi, vi ger morgongåvor. Tre stycken var får man, och då är det vissa regler som gäller när man köper in dessa: ett paket ska innehålla något att läsa, nästa paket något att göra, och det sista paketet ska vara något man kan äta. Lite mysigt till julfrukosten.

Ger ni morgongåvor?

XOXO

RSS 2.0