Tiden bara gåååår...

...såååå snabbt! Och nu är det en vighet sedan jag uppdaterade här... skäms på mig ;O)

Tiger har tagit sina första steg på egen hand för 2,5 veckor sedan. Nu kan han gå ca 10-12 steg på egen hand. Så stolt man kan vara =O)

I onsdags ringde de från dagis och frågade om han hade slagit sig hemma? För han ville inte belasta sitt högra ben, utan stod bara på ett ben och blev jätteledsen när de försökte få honom att gå. Så vi fick åka till läkaren med honom, som skickade oss vidare till akuten. Där spenderade vi resten av dagen, och kom hem vid 21 tiden. Men de kunde inte förklara varför han hade ont. Återbesök idag, och sen ett till om 3 veckor.

Har inte hunnit med att putsa fönsterna ännu och att sätta upp ljusstakarna i fönstret. De e ju redan mörkt när man kommer hem efter jobbet, och på helgerna så har  vi ju varit bortresta.

Näste helg kommer det finfrämmat, Josse & Linkan ska besöka oss, så ska vi gå på Fredriksdals julmarknad. Ska bli så kul, har aldrig varit på den, bara hört att den ska vara jättebra!

Det var väl allt för stunden.

XOXO

Torsdag...

Då ska vi se...

Bara några veckor kvar till första advent... känns inte stressigt alls... ;O) eller vad säger ni? Men julen är härlig, och jag kommer att njuta även i år av glögg å pepparkakor, paket och clementiner. Jag har minsann redan börjat med julkorten (!) och det är hila roligt. I år blir det nog lite julklappsrim också, bara för att det är kul! Kanske skulle lägga in om lite rimtvång månne? Min arbetskamrat har de när de firar jul i sin familj. Så det skulle väl vi också kunna ha??? :-D Jag önskar mig en Ultimate Pro i julklapp... Här kan du se den: http://www.scrapbooking-butiken.se/default.asp?cat_id=30013,30016&mod=product&product_id=30728 Och så finns det en instruktionsvideo till. Har tjuvkikat lite på Maritas video, och det finns maaaassor man kan göra med den! Vad önskar du dig av tomten i år??

Tiger är så duktig på dagis, han gråter inte längre när jag lämnar honom! :O) Han verkar trivas bra där. Han har en tjej kompis som väl är en 3-4 år, hon kommer alltid varje morgon när vi hastar in genom ytterdörren och vrålar "Nu ommer Ti-er!" Och sen går hon fram till oss när vi håller på att ta av ytterkläderna och så säger hon till mig: "Ja ycker om Ti-er" hahahah sååå sött!!!

Tiger kan fortfarande inte gå... men det är nog nära nu (fast det känns som att jag sagt precis samma sak tidigare...?) Han gick nästan helt själv igår, fast han höll i mitt pekfinger. Men han höll så lätt så lätt att det troligen är mest att han tror att han behöver hjälp med att gå... men han kan nog egentligen, bara lite mod som fattas.

Sådär, nu har vi uppdaterat oss.

Take care!

XOXO


RSS 2.0