Han e för söt, den lille...

Måste bara berätta, haha, vi var på Maxi igår och handlade lite mat jag och Tiger. Då ringer min telefon och jag svarar. Jag pratar en liten stund och upptäcker plötsligt att Tiger har tagit ur scanningapparaten ur sitt fäste och "har svarat i sin telefon han också"! Jag blev så full i skratt. Sen pratade han i sin telefon resten av shoppingturen. Men jag fick lov att låna telefonen då och då för att scanna in en vara eller två.

Jag går just nu en kurs i mindfullness. Det är häftigt det, en slags mental träning. Mindfullness handlar mycket om att vara HÄR och NU och inte varken fundera för mycket på igår eller imorgon. Det har utvecklats ur Buddhismens meditation, men anpassats till att man ska kunna ta till det i vardagen istället, när man tycker man vill bestämma själv över vad man lägger energi på. Och att lära sig acceptans och att sluta döma sig själv, och andra med för den delen. Och vem behöver inte lära sig det?? Får du chansen att gå en sån här kurs på din ort, så gå!! Jag kan verkligen rekommendera det!! Om du är nyfiken så googla, så kommer det upp en massa info. :)
För den nyfikne så kan du kika på www.mindfullness.se
Och för den som vill förkovra sig finns det två helt fantastiska böcker i ämnet, nämligen dessa:
"Att leva ett liv, inte vinna ett krig" av Anna Kåver
och denna:
"Vem bestämmer i ditt liv?" av Åsa Nilsonne


XOXO

Lasse Stefanzzzzzzzzzzzzzzzzz ikväll

Min bättre hälft har en last. Han gillar dansband, och då helst Lasse S-z. :-S
Ikväll spelar de i Eksjö (har jag för mig att det var) och älsklingen har ordnat biljetter. Och jag har ordnat Bilsom proppar. Nej jag skojade bara!!!! Det ska bli kul!! Jag har inget emot att dansa, jag till och med gillar det, bara jag kopplar bort texten på låtarna så går det så bra så. Men då måste jag anstränga mig rätt så bra. För om man lyssnar på texterna i dansbandslåtarna så är det tok kört! Jag lyssnar alltid på texterna i alla låtar jag hör. Det har jag förstått att alla inte gör. Men testa det, att lyssna på texterna till ett gäng dansbandslåtar så ska ni säkert få en liten inblick i varför jag finner det svårt att lyssna på. :O) Lyssnar du på texterna när du hör musik?

Nähe, Jag måste ringa Carina, får inte glömma de...................................... *asg*


XOXO

RSS 2.0