Lördag kväll

Och gubben ser på speedway. Så jag håller till vid datorn istället. Läste en sak på aftonbladets hemsida som jag tycket var lite kul..

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5972797.ab

Det är alltså om en läkare som ville testa hur det känns när vi kvinnor föder barn. Så han lät sig prova detta i en slags simmulator. Behöver jag säga att det inte gick så bra för honom som han hade hoppats.... hahaha. Läs själv! Women rules!

XOXO


........

........Ja då ska vi se...

Tiger har snart avslutat sin inskolning på dagis. Han var där från 10 till 14 idag, helt själv!! Och efter lunchen så skulle de sova middag, jorå... hahahaha alla vet ju hur T är när det kommer till att komma till ro och sova ens i sin vagn när man är ute och går (omöjligt!)... men faktiskt så efter ca en halv timme så kom han till ro och sov i en halv timme.

Sprang på en av mina lekkompisar från när jag var ca 5-6 år gammal! Haha! Sååå kul att träffga henne! Vi pratade om att ta en fika en dag, hoppas verkligen att det blir av. Hon är en sån härlig människa full av positiv energi som bara flödar in i en.

Det har pratats en hel del om denna där svininfluensan på salongen... vaccinera sig och sina barn eller inte vaccinera sig och sina barn... vi slipper ta ställning till hur vi vill göra med T, för han är ändå för liten och erbjuds ingen vaccinering. Men hur ska vi göra då? Ja helt ärligt så har vi inte ens pratat om det, så jag antar att vi inte bryr oss om det. Mina skäl är: det pratades så högt om tex fågelinfluensan, men hur stor epedemi blev det? Vaccinet är framtaget på bara en månad - hur säkert känns det? Vet vi tillräckligt om detta nya vaccin för att kunna förutse hur det kommer att påverka oss i framtiden? Vaccinet innehåller kvicksilver - ja men inte mer än vad du får i dig när du äter en portion fisk sägs det - jo men jag brukar inte injecera fisk intravenöst... (detta kvicksilvret går ju rätt ut i blodet...!) Men HUR ska ni andra göra? Ska ni vaccinera er själva och / eller era barn?Lämna gärna en kommentar till detta inlägg och berätta?

XOXO

Tiger på dagis

Tiger är så duktig på dagis!
Idag var han kvar en halvtimma där när pappan gick till affären. Och det gick så bra så! Han snyftade bara till lite när han såg sin pappa där igen. Imorgon ska Tiger vara kvar på dagis utan sin pappa ännu längre. Det går säkert bra. Stora killen...... Men han kan fortfarande inte gå. De andra barnen kommer fram till honom med leksaker, haha de är så söta!

Var på Hälso och skönhetsmässa på IH i helgen, det var jätteroligt! Och det gick så bra. Vi nådde ut till många och fick delat ut massor av reklam. Men det känns i kroppen att jag har jobbat i nio dagar i sträck, och har fyra dagar kvar att jobba innan det blir en ledig dag. Puh, men kul är det!

Nu är jag för trött för att skriva mer ikväll, får ta en rejäl uppdatering SNART!

XOXO

Första veckan på dagis och nya jobbet

Tiger har börjat inskolningen på dagis. Åh - mammas stora kille! Pappa var med honom igår och idag och det har gått så bra så. Lite blyg & försiktig har han varit, gärna suttit i pappas knä och tittat, sen hoppat ner och lekt en liten stund för att sedan återgå till pappas famn igen. Man kan visst inte riktigt känna igen honom som den vi är vana vid här hemma, säger pappan... hihi Önskar jag fick vara en fluga på väggen på dagis... blir lite avundsjuk på att jag inte kan vara med. Men så är det väl alltid, M kunde ju inte precis vara lika delaktig under tex graviditeten som jag fick lov att vara. ;o)

På salongen går det saaaakta just nu, men vad kan man väl begära efter att bara varit igång i en halv vecka? Till helgen ska vi delta vid skönhetsmässan här i HBG och det ser jag jättemycket fram emot! Det är ett härligt gäng mina nya arbetskamrater. Karismatiska personer med självdistans och humor, och med huvena fulla med nagel tankar. Trött har jag blivit i alla fall, än fast det inte är det att jag jobbar ihjäl mig så är det en omställning som ska smältas och jag har haft träff med John Blund oerhört mkt tidigare var kväll än vad jag brukar.

Ne nu ska jag se Greys Anatomy, har längtat hela sommaren!!!

XOXO


RSS 2.0