Gräsänka...

Gubben e iväg på svenska rallyt å så var man gräsänka. Jaha vad har nu hänt sen sist? Inte e det mycket, vilket jag i och för sig uppskattar för när det blåser upp så brukar det storma rejält om man säger så.

Värme gubben skulle varit här i torsdags i förra veckan, men ringde då å sa att VVS gubben var sjuk, så han skulle ringa mig i måndags så vi skulle boka in en ny tid. Han ringde inte. Jag sökte honom i onsdags med ljus å lykta men får inget tecken på liv tillbaka alls. Vilket oroar mig. hoppas att inget har hänt honom!? Han är nämligen den mest seriösa hantverkare som jag har haft kontakt med på lääänge, så därför blir jag lite orolig. Han har alltid ringt när han skulle annars.

Vidare så har vi haft nästan 2 veckor hemma från dagis, först förkylning och sen ögoninflammation. Och sjukvården förnekar sig aldrig. Först hade Tiger ögoninflammationen, jag ringer och får höra att jag ska tvätta med koksalt lösning massor av gånger, ha mkt god handhygien, byta örngott ofta mm och om det inte blivit bättre om 4 dagar så kunde vi få ögondroppar. Visst. 4 dagar senare så ringer jag igen. Droppar skrivs ut, och vi börjar behandla. Morgonen efter så vaknar jag och har - gissa vad - ögoninflammation. Ringer vården igen och ber om ögondroppar till mig. Får då höra samma gamla visa om hur jag ska tvätta händerna, byta örngott... bla bla... så jag blev arg och frågade om det inte var bättre att behandla hela familjen samtidigt annars kommer jag ju att smitta Tiger tillbaka när han väl är frisk. Men om jag bara tvättar händerna... så... bli så bra... MEN det har jag ju erdan gjort i 4 dagar och ändå har jag ju fått inflammationen själv, så dina tips funkar ju sådär vettu... men hon lyssnade inte. Så jag använde Tigers droppar på mig också. Så det så. Snål vargar. (läs: jä**a förb****de idi**er!!!)


EPILOG >> Vi har fortfarande ingen värme alltså, så gäster göra sig icke besvär om dem äro lätt frusna.

XOXO

Hemma från dagis

Ja då var det återigen så att man inte kan lämna lillskrutten på dagis. Känns som att man betalar, men aldrig är där.... :( Denna gången är det ögoninflammation. På bara sen förra måndagen så har Tiger varit hemma måndag och tisdag. Dagis på onsdag och halva torsdagen, för på to eftermiddag var det dags för grisa-sprutan nr 2. Vid första vaccinationstillfället reagerade han inte alls. Denna gången vaknar vi på fredagens morgon med bara liiite feber, han får då stanna hemma och till eftermiddagen var febern uppe i 39,5 grader - trots febernedsättande medicin. På lördagen var febern borta. Igår söndag så började så sakta ögoninflammationen att gro. Och nu är den verkligen här. Så just nu sitter vi mest och väntar på att apoteken ska öppna så att vi kan åka dit och införskaffa något ögonskölj. Så inget dagis idag, och inget imorgon. Sen får vi se, men jag tror ju att det tar fler dagar än så, det är ju så smittosamt. Och de e inte så lätt för T att bara vara hemma, han klättrar ju på väggarna. Och jag klättrar efter...

Ikväll e det tid för min första klass. Ska bli sååå roligt! Det är inte min allra första, men min första "klassiska" kan man väl säga. Wish me luck :)

XOXO


RSS 2.0